Classes

Miriam_TA
Víctor_TA

Tothom pot aprofitar la Tècnica Alexander

En una classe de Tècnica Alexander millorem la manera com fer servir el nostre organisme. Per tant, cadascú millora el seu ús i la qualitat de vida a partir d'on es troba en aquell moment.

De manera que si algú té un problema de salut causat per un mal ús de la persona -com ara mal d'esquena, rigidesa, estrès o afonia- es pot minimitzar i fins i tot desaparèixer.

Si algú es troba bé també pot aprendre la Tècnica Alexander i veurà com aconsegueix un grau més alt d'eficiència en les seves activitats. És per això que molta gent utilitza la Tècnica Alexander per millorar en la seva activitat professional -teatre, música, dansa, periodisme- o per prevenir problemes de salut.

 

COM ÉS UNA CLASSE DE TÈCNICA ALEXANDER?

A classe aprenem a pensar en nosaltres mateixos d'una forma conscient amb l'ajut del mestre. Ens observem mentre estem drets, asseguts i estirats. Observem el suport que tenim en cada situació, aprenem a inhibir hàbits i a buscar una resposta millor que ens connecti amb nosaltres mateixos i amb l'entorn

El professor -com un catalitzador- t'ajuda a retrobar l'equilibri i t'ensenya les eines per gaudir de la teva pròpia autonomia. El coneixement més valuós que podem tenir és la saviesa de ser conscient de l'estat del nostre organisme i de les eines que ens permeten canviar. 

Una classe dura aproximadament uns 45 minuts que és el temps en que podem tenir un aprenentatge òptim amb una bona concentració.

 

QUÈ PORTEM A CLASSE?

· Es necessita roba còmoda. A l'estiu, les samarretes seran de màniga curta, no de tirants.

· Es recomana portar mitjons.

· Si portes els cabells llargs, pots fer-te una cua.