Adrià Garcia

Submitted by Adrià Garcia on dt., 29/01/2019 - 00:00

Sóc músic. Toco piano, baix, cello, bateria… Tinc un problema de tendinitis crònica als dos braços. Em van fer infiltracions i vaig anar continuat al fisio.

Quan vaig començar a anar amb el Victor, em va “ordenar” el cos i mica en mica, prenent consciència de la meva esquena i extremitats, els braços cada cop em feien menys mal, alliberant tensions de les que no era conscient. La paraula exacte per descriure-ho és: lleugeresa.

Pensant primer en l’esquena, alliberant la tensió, notava com s’eixamplava. D’igual manera a l’espatlla, a les cames o genolls. És molt interessant quan notes que, a partir de les indicacions del Víctor, vas alliberant tensions. Quan penses en aquests llocs i prens consciència, es destensen sols, sense necessitat de forçar ni fer cap postura. Em vaig adonar de postures o moviments innecessaris que feia i que cansen i fan mal poc a poc.

La tendinitis crònica segueix, però ara puc tocar amb més consciència del meu cos, molt més relaxat i sense haver de parar pel dolor.