Competència i seguretat cap a una millora de la interpretació artística

Hi ha molts factors en el món de les arts escèniques que dificulten l'execució de l'obra representada. La por escènica, la dificultat del repertori, retenir el text o la música, les emocions, la interpretació, el so, els temes logístics, de quòrum a la sala, la salut... infinitats d'elements que posen una barrera per realitzar el treball artístic amb qualitat.

A través de la Tècnica Alexander promovem el màxim respecte cap al nostre cos i la nostra ment. Si assolim la relaxació activa, si aconseguim eliminar tensions (inhibició), si la nostra coordinació (Control Primari) és la correcta, si respirem sense interferències, si conservem una mirada present a nosaltres mateixos i al voltant, si hi ha bon suport de peus i/o isquis o si l'instrument adequa a tu i no a l'inrevés →

Indubtablement, estem construint competència i seguretat per tal que la interpretació artística sigui millor.

Treballant amb la Sandra Bossy, cantant, guitarrista i compositora, per la preparació del seu treball musical Morningblind (https://www.morningblind.com ). Per cert, maquíssim.

Si en primer lloc s’ensenya un individu a prendre consciència del seu organisme físic i després a usar-lo tal com ha de ser usat segons el seu disseny, podrà assolir un canvi de tota la seva actitud envers la vida.

Aldous Huxley (1894-1963)

Míriam Gómez

Víctor Pedrol ☎ 656 697 310┋ victor@gorramusca.cat 

Míriam Gómez ☎ 679 308 156 ┋ miriam@alexanderbcn.cat 

Jordi Pla ☎ 647 915 597 ┋ jpla@xifro.com